Veronica Onlajn

En av mina kreativa platser i livet =).

Team Safe Control

Fler än hälften av de anställda på Safe Control hade anmält sig till Göteborgsvarvet och igår var det dags!

Jag har en kontakt, Predrag, via någon chat sedan många år tillbaka (ingen av oss kommer ihåg vart detta var) som gör textiltryck. Jag frågade honom via Facebook om han hade tid med ett uppdrag – de var klara dagen efter att jag hade lämnat av tröjorna och till ett väldigt bra pris! När jag hade hämtat dem och kollegorna såg trycket blev de eld och lågor och började diskutera olika plagg som man kan ha till olika ändamål. Jag är säker på att han kommer få mer att göra från oss framöver =).

Jag hade anmält mig till varvet, men för några veckor sedan började jag känna av hälsporre och när det var dags för varvet så fick jag avstå. Jag haltar ordentligt och det gör inte så ont under själva hälen, utan mer i hålfoten där en sena är inflammerad. Hade jag haltat Varvet runt så hade jag med all säkerhet gjort det än värre. Senast jag hade detta så satt det i under fyra månader och var mer smärtsamt än denna gången.

Hälsporren hindrade mig inte från att åka in till Slottsskogen och önska kollegorna lycka till – lagtröjan hade jag på mig. Det var mycket folk som satt på picknickfiltar, grillade och roade sig – det är som alltid en folkfest. Alla deltagare blev pushade framåt av publikum som stod och ropade och hejade längs vägen och efteråt var det flera som sa att just det var en drivkraft till att de klarade hela varvet.

När jag och Harald hade vinkat av dem så tog vi oss till Villa Belparc där vi satt en stund och avnjöt varsin öl i värmen. Det var en någorlunda lugn oas mitt i allt ståhej =).

Från 6:ans spårvagn mot Hisingen.

Jag tog 6:ans spårvagn från Linnéplatsen och hem till Hisingen. På Götaälvbron i höjd med Läppstiftet halade jag fram mobilen och tog en massa foton.

Jag kan slå vad om att på måndag så kommer det beslutas att Safe Control Materialteknik kommer att vara med även år 2019! Och då ska jag allt se till att inte vara handikappad =).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *