Veronica Onlajn

En av mina kreativa platser i livet =).

Nya vänner

En av de första att välkomna oss till vårt B&B häromdagen var Ollie. En Maine Coon som inte jamar/kuttrar, men är väldigt kelen 😻.

Efter en gosstund idag försvann han in på vårt rum och hoppade upp på handfatet. Han väntade på att jag skulle öppna kranen och drack sedan ordentligt innan han smet ut igen. Igår såg vi hur han drack vatten från en fontän, så det är rinnande vatten som gäller för den här gossen.

Vi fick veta av Gerald att han aldrig gör så annars, så den lille killen kanske litar på oss 😃. De berättade också att han inte äter fisk eller kött som serveras, utan han jagar kaniner, fasaner och andra fåglar som han äter. Fint ska det vara!

På tomten bredvid har jag skaffat mig två kompisar till, Star och Breeze. Äpplena jag tog med hade nog en hel del med vänskapen att göra förstås 😆.

Värdparet är måna om sin tomt och trots den långa torkan de har haft i landet, har de lite blommande buskar och träd. Just nu, när jag sitter på en av våra blå stolar utanför vårt rum, börjar det blåsa upp och mörka moln rullar in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *