Veronica Onlajn

En av mina kreativa platser i livet =).

När tiden tar ut sin rätt

Lång resa, knappt någon sömn på två dygn (första natten på hotellet var vi helt inställda på svensk tid) och en heldag med Mr D och C… tröttheten kom som en våt trasa i ansiktet. Jag hade så fruktansvärt svårt att vakna igår, torsdag.

Vi sov större delen av dagen, men gjorde ett fantastiskt avslut i stället. När vi var ute på udden i onsdags visade våra guider oss platsen för en utomhusbio, vid Mrs MacQuire’s Point. Vi bestämde oss för att gå dit och se om det fanns biljetter. Det var ca en timme kvar tills försäljningen skulle börja, så vi gick in i Botanical Gardens.

Biljetterna kostade $40 per person och vi fick även två röda skyltar. På dessa lappar textade jag våra namn och när vi kom in gick vi bort till sittplatserna och mutade in två, väldigt bra, säten.

Med platserna säkrade kunde vi ta det lugnt och hitta mat. För ”fine dining” skulle vi behöva betala ytterligare $30 per person och därutöver överpris för en två- eller trerätters middag. Vi gick istället till en billigare variant av servering där vi fick vår bricka och sen satte oss vid ett bord precis vid vattnet. Eftersom vi inte hade ätit på hela dagen var vi rejält hungriga och maten var väldigt god!

Middagsutsikten går inte att klaga på.

Efter maten blev det en god kopp kaffe och så fort det började skymma kom de söta flygande hundarna fladdrandes över himlen i jakt på frukter och nektar.

Filmduken lyste röd när den långsamt vändes upp mot publiken, ackompanjerad av en potpurri av olika musiksnuttar. Det var en lite magisk stämning… känslan med publiken, staden som började lysa upp, fladdermössen som lite lojt flög över våra huvuden (inte nära).

Filmen, Military Wives, var både rolig och dramatisk, baserad på riktiga händelser. Hela upplevelsen rekommenderas å det varmaste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *