Veronica Onlajn

En av mina kreativa platser i livet =).

Mil efter mil

Vår sista dag i Nya Zeeland bjuder på sol och imorgon åker vi hem till kylan. Vi har packat klart och om en stund ska vi äta middag på hotellets restaurang.

En sida från hotellets rumspärm med information följer:

Vi har avverkat strax över 500 mil på vägarna och sett mycket. Det är många roadkills, främst opossums (pungråttor) som man passerar. De är skadedjur som har kommit till landet från Australien och de äter bland annat upp de inhemska fåglarnas ägg.

Ägarna till det B&B:t vi var på frågade om vi ville skjuta en om de fick en i deras fälla. Vi fick tyvärr aldrig chansen.

Andra saker som passerar revy är annorlunda brevlådor. Jag önskar att vi hade möjligheten att ta kort på dem! Tänk er en två meter hög sjöhäst med brevlådefack på magen, vintunna, en riktig mikrovågsugn uppsatt på en stolpe…

”A good friend stabs you in the front.”

Skyltar och finurliga företagsnamn är något annat som roade oss. Som bilden ovan, de har verkligen lyckats med sin catch frase!

Det har varit en rolig resa med skratt och sång i bilen, djupa samtalsämnen, mycket intryck och allt vackert vi har fått se.

Foton är bra, men det är så mycket som inte når genom linsen. Det enda jag ångrar är att jag inte tog med min vanliga kamera, för att fånga Vintergatan på bild!

Mike’s Bar & Brewery i New Plymouth.

Vi lyfter från Auckland imorgon klockan 15.15 lokal tid (03.15 i Sverige). Vi mellanlandar i Singapore och Kastrup för att anlända Landvetter på fredag morgon. Våra flyg går som planerat, vad vi vet just nu i alla fall. Jag gissar att OM det skulle bli en försening för oss, så är det i Kastrup. Vi får hålla tummarna för att allt flyter på 👍🏼😃.

Jag önskar er alla en härlig onsdag! 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *