Migränfri i ett år!

Jag är så glad att jag gjorde min migränpiercing för ett år sedan (det är säkerligen alla i min omgivning också). Jag har ofta spänningshuvudvärk som kommer från skulderbladen och axlarna, så jag behöver mjuka upp dem mer.

Mamma har sagt flera gånger att när hon tittade efter mig och min lillebror när vi gick till skolan, så gick vi båda med axlarna uppdragna. Jag gör det fortfarande uppenbarligen – underliggande stress och kanske vana antar jag.

Just migrän är hemskt handikappande, nu har jag fått tillbaka mitt liv. Resan till Sydney och Nya Zeeland gick som en dans, det kan jag lova att den inte hade gjort om jag inte hade fixat piercingen. Skulle effekten avta någon gång så bokar jag direkt en tid för att pierca vänster öra!

2 Kommentarer on “Migränfri i ett år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...