Veronica Onlajn

En av mina kreativa platser i livet =).

Lycka kan komma som en påse

Idag tog jag en biltur till Klädkällaren i Bohus bara för att komma iväg och göra något. Det vackra vädret gjorde att själva bilturen tur och retur var ett rent nöje.

Ett par nya jeans, rengöringsmedel, kökshanddukar, en lykta och även en pälspåse/pälsmössa till katterna som de kan krypa in i, blev inköpet. När jag kom hem och la påsen på sängen det tog inte ens en halvminut innan Elsa låg i den.

Sen kom Oscar och skulle prova. På bilden ser ni resultatet. Elsa fick inte plats i den, så hon la sig helt sonika uppepå.

Det är klart att man kan ligga både på och i den!

Så har de nu legat i en timmes tid och slutsatsen för mig är enkel: Jag är också nöjd med detta inköp =).

Dagen i övrigt är en lugn sådan med några maskiner tvätt som kör just nu, en potatisgratäng står i ugnen och gräddas långsamt. Jag ser fram mot morgondagen när det är en ny jobbvecka – om än en kortare sådan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *