Veronica Onlajn

En av mina kreativa platser i livet =).

Fårhage

Ett möte med fårskallar

Jag är känd för att råka ut för konstiga saker när jag är ute och rör mig. Idag kände jag för en rejäl promenad och kom till en hage där jag mötte dessa får.

Efter att ha tittat misstänksamt mot mig i några minuter kom de fram till stängslet och började bräka. Jag kände mig utskälld först, men jag gick närmare och gnuggade den envisaste av dem mellan ögonen. Det knepet gick visst hem för jag verkade bli accepterad med tanke på att de snart lullade iväg för att fortsätta beta. Jag har aldrig råkat ut för att får vill bli kliade på det här sättet =).

I nästa hage stod två hästar, men de var inte sociala för ett ögonblick, så jag gick vidare längs vägen. När jag vände tillbaka igen och passerade fårhagen så var de inte kvar, vilket blev ett tråkigt avslut på den trevliga promenaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *