Veronica Onlajn

En av mina kreativa platser i livet =).

Några dagar i Prag

Jag och Miikka spenderade några dagar i Prag. Det är en mysig stad att vandra runt i och vädret var fantastiskt. Vi hade bokat ett femstjärnigt hotell genom Secret Escapes, som hade ett väldigt förmånligt erbjudande.

Jag är väldigt förtjust i historia och arkitektur så det var en del att titta på. Vanligtvis går jag runt med kamera/mobil i högsta hugg när jag är ute och reser, men nu lät jag bli. 

Sista kvällen hade vi bokat ett bord på en köttrestaurang, George Prime Steak, som hade fått bra betyg. Jag förstår varför. Maten var utomordentlig, servicen också och det var skön stämning. Dyrt, men väl värt besöket!

Sigmund Freud hänger här i stan också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *