Veronica Onlajn

En av mina kreativa platser i livet =).

I längtans tider

Efter att Gubben fick somna in så tog det inte så lång tid förrän vi kände att det var lite tomt här hemma. Vi diskuterade om vi skulle ha katt igen eller inte. Jag tyckte det var svårt till en början med den tanken, men började prata om olika raser.

Till slut kom vi fram till att vi ville titta på Helig Birma, så vi kontaktade uppfödaren Amloves här i stan. När vi kom dit så pratade vi lite och sen hämtade Katarina en liten ljus kattunge, Kisses of Fire, och frågade om jag ville hålla honom medans hon hämtade de yngre ungarna.

Han la sig till rätta med nosen mot min hals där han snabbt somnade. Inte kunde jag släppa det lilla knytet i första taget och när jag skulle ge honom till Miikka så pep han i protest. När han en stund senare kom ner på mattan gick han bort till ena benet av soffbordet och somnade med nosen ner i mattan. Katarina visste vad hon gjorde…

När vi åkte därifrån var de inte de yngre kattungarna som töltade runt på mattan som vi pratade om, utan det var Kisses. När jag tänker på Helig Birga så ser jag det mörka ansiktet framför mig med de lysande blå ögonen,men här hade vi båda fastnat för en beige. Vi mailade Katarina och Robert och frågade om vi fick boka honom och det var inga tveksamheter från deras sida =).

Vi får hämta honom tidigast den 3 december när han är tolv veckor gammal. På bilden är han ungefär 6 veckor och är väldigt busig har vi fått veta.

Av någon anledning kändes namnet Oscar väldigt naturligt, så det får bli hans namn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *